top of page
tamedmamsen.jpg

Katharina Thölberg

Jag är sedan år 2004 utbildad massageterapeut via Axelsons Gymnastiska Institut och bedrev under något år min egen verksamhet på halvtid, och den andra halvtiden som verksamhetschef inom vård & omsorg, individ och familj (utbildad på Vårdhögskolan, Karolinska Institutet -90 med inriktning mot socialpedagogiskt behandlingsarbete).

Livet förändrades och jag valde att lägga ner massageverksamheten för ett litet tag... Uppehållet blev lite längre än tänkt, dock levde intresset och hängivenheten för massage fortfarande kvar. När jag för ett antal år sedan mötte Indien och kom i kontakt med Ayurvedisk massage, yoga och hela den Ayurvediska filosofin väcktes tanken på att åter få möta människor från ett mer holistiskt synsätt, och att via olika massagetekniker kunna vara en del av att återskapa balans både för kropp och själ, att "bara få vara" en stund - detta genom en avkopplande och återhämtande massage. 

Längtan tillbaka till ett annat sammanhang bidrog till att jag utbildade mig till Ayurvedisk hälsorådgivare år 2015 och Ayurvedisk massör år 2018 genom Ayurveda Akademin. Resan gick sedan vidare till att bli egen företagare, och år 2018 hyrde jag in mig på Lewa Kroppsterapi, där vi var ett gäng terapeuter som erbjöd olika alternativa behandlingsformer. Lewa Kroppsterapi bytte namn strax innan årsskiftet 2019/2020 till Rasayana Wellness. 

En chans för mig att öppna min egna massagelokal dök upp, och den 1a September 2021 öppnades dörrarna till min egna lokal, precis vid Mariatorget.

 

Varmt välkommen till min lokal på Björngårdsgatan 9B!

Om: Om
bottom of page