top of page

Behandlingsmöjligheter

Jag är en certifierad massageterapeut och Ayurvedisk massör som erbjuder klassiska, ayurvediska, taktila massagebehandlingar samt olika kombinationsbehandlingar. Jag arbetar för att kunna erbjuda en kvalitativ behandling inom massage, oavsett vilken behandling du väljer.  

Tjänster: Text

KLIPPKORT

3 GÅNGER Á 60 MIN 2500:- (ORD 2685:-)

5 GÅNGER Á 60 MIN 4100:- (ORD 4475:-)

3 GÅNGER Á 90 MIN 3400:- (ORD 3570:-)

Klassisk massage

Svensk klassisk massage

Behandlingen läggs upp enligt önskemål och behov: helkropps-, halvkroppsmassage eller massage av specifikt område. Jag gör allt från att behandla olika besvär till ren avslappning. Massagen kan vara både djupgående och kännas ordentligt, till väldigt mjuk och behaglig. Jag använder mig av olika massageterapeutiska tekniker som bl.a. Longering, Revolving, Strain and Counterstrain (SCS), käkledsbehandling för att komma till rätta med dina problem.

Taktil helkroppsmassage

Taktil massage är en mjuk beröringsmassage med långsamma strykningar på huden med vegetabilisk olja. En otroligt skön och behaglig behandling, mycket avslappnande för både kropp och själ!

Fotmassage

En avkopplande fotmassage som ger stimulans till hela kroppen och ökar cirkulationen i kalla, trötta fötter.

Fotmassage- underbensmassage

En härlig uppiggande och avkopplande fot - och underbensmassage som även stimulerar hela kroppen

Tjänster: Tjänster

Ayurvediska behandlingar

Abhyanga - Ayurvedisk mjukmassage

Med varm ekologisk olja ges en mjuk, behaglig skalp och helkroppsmassage som är djupt avslappnande både för kropp och sinne. Behandlingen utförs med systematiskt lugnande, svepande rörelser och med ett relativt lätt tryck.

Behandlingen är stärkande för nervsystemet och cirkulationen samt bidrar till ökad vitalitet. Muskler och leder mjukas upp vilket gör att behandlingen lämpar sig extra bra vid stress, stelhet och frusenhet. Värmen, oljan och rörelserna renar kroppen från slaggprodukter.

Abhyanga är balanserande för alla typer men speciellt välgörande vid Vata- obalanser samt under hösten och vintern.

Vishesh - Ayurvedisk djupmassage

Vishesh är en lite mer kraftfull helkroppsmassage som utförs med varm ekologisk olja, där trycket ökar jämfört med Abhyanga. Det är en djupgående helkroppsmassage som löser upp spänningar i muskler, vävnader och förbättrar cirkulationen samt frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön om man känner sig tung i kroppen.

Marmabehandling - vitala punkter

Marma enligt Ayurveda betyder vitala punkter i kroppen. Det finns 107 vitala energipunkter. Marmapunkter är punkter där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. Under behandlingen öppnas och balanseras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med lätt beröring. Djupt avslappnande för sinne och kropp och passar dig som vill ha en mycket subtil behandling i stillhet. Upplivar kroppens egen självläkningsprocess.

Garshan - Ayurvedisk torrmassage

Uppiggande torrmassage med råsiden vantar som avslutas med varm oljemassage. Stimulerar utrensningen i lymfsystemet och eliminerar gifter bundna i fettvävnaden. Massagen förbättrar cirkulationen, matsmältningen, ämnesomsättningen samt motverkar celluliter och trötthet.
Garshan är en utmärkt torrmassage vid Kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren.

Shirobhyanga - Ayurvedisk huvudmassage

Shirobhyanga är en sittande massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges antingen utan olja eller med varm ekologisk olja. Massagen är stress reducerande och lättar på spänningar vilket bidrar till att motverka huvudvärk, värk i nacke och skuldror. Massagen stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarhet i sinnet ökar.

Tjänster: Tjänster

Kombinationsbehandlingar och ansiktsbehandlingar

Ansiktmassage - naturlig facelift

Ansiktsmassage med ekologisk olja som ökar blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Förebygger/förbättrar slapp hud, fina linjer och fördröjer ålderstecken. Förbättrar det lymfatiska flödet och transporterar bort gifter från huden. Massagen är djupt avslappnande och skapar balans i nervsystemet.

Ryggmassage - Ansiktsmassage  (Naturlig Facelift)

En avslappnade ryggmassage i kombination med en balanserande och vitaliserande ansiktsmassage som ger huden en friskare lyster. En avslappnade ryggmassage i kombination med en balanserande och vitaliserande ansiktsmassage som ger huden en friskare lyster.

Kroppsmassage - Ansiktsmassage (Naturlig facelift)

Välj mellan en avslappnande helkroppsmassage med avslutande ansiktsmassage "naturlig facelift" eller välj halvkroppsmassage med mer tid till den balanserande ansiktsmassagen.

Ansiktsmassage (naturlig facelift) - handmassage/fotmassage

Behandlingen börjar med en avslappnade balanserande ansiktsmassage för att avslutas med en mjuk hand- eller fotmassage.

Abhyanga helkroppsmassage - Marmabehandling

Behandlingen inleds med Abhyanga en avkopplande helkroppsmassage med varm ekologisk olja för att sedan övergå till marma punkts behandlingen som är djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Med speciellt utvalda eteriska oljor sker en mycket lätt beröring på kroppens marma punkter.

Garshan torrmassage - Abhyanga helkroppsmassage

En uppiggande torrmassage utförd med sidenvantar som stimulerar utrensning i lymfsystemet och ökar cirkulationen. Behandlingen avslutas med Abhyanga helkroppsmassage med lugna rörelser som ger djup avslappning och utförs med varm ekologisk olja.

Garshan torrmassage - Vishesh helkroppsmassage

En uppiggande torrmassage utförd med sidenvantar som stimulerar utrensning i lymfsystemet och ökar cirkulationen.
Behandlingen avslutats med Vishesh helkroppsmassage med kraftigare tryck som kan lösa upp djupt liggande spänningar och frigöra slaggämnen på djupet. Massagen utförs med varm ekologisk olja.

Garshan torrmassage - Naturlig Facelift Lyx behandling

En uppigande, utrensande torrmassage med råsiden vantar efterföljs av en helkroppsinoljning/massage med varm ekologisk olja. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage som ger huden ny lyster, utrensande och balanserar nervsystemet. Bra för matsmältningen och ämnesomsättningen. Djupt avslappnande. Balanserar Kapha och Vata.

Tjänster: Tjänster
bottom of page